[Vabilo za občine] Spoznajte proces priprave in vsebino lokalnega načrta hodljivosti – Načrtujmo skupaj zdravo mesto!

Pravkar poteka drugi poziv programa Aktivno v šolo in zdravo mesto za občine Načrtujmo skupaj zdravo mesto!. Letos ekipa programa ponovno vabi občine k sodelovanju pri pripravi lokalnega načrta hodljivosti in jim ob tem ponuja predhodno možnost seznanitve s procesom dela in vsebino načrta.

V letu 2020 je ekipa programa izdelala prvi lokalni načrt hodljivosti skupaj z občino Črna na Koroškem. Letos vsem zainteresiranim občinam v pomoč pri odločanju za prijavo in izdelavo načrta ekipa ponuja spletno predstavitev procesa dela in vsebine.

Spletna predstavitev bo potekala 14. 1. 2021 od 14:00 do 15:00 prek platforme Zoom. Prijavite se lahko prek spletne prijavnice do 13. 1. 2021. Dan pred izvedbo boste prejeli navodila za dostop.

Za kakršna koli vprašanja lahko pišete na info@aktivnovsolo.si.

 

Program Aktivno v šolo in zdravo mesto vodi IPoP – Inštitut za politike prostora. Pri izvajanju sodeluje CIPRA Slovenija, društvo za varstvo Alp. Program sofinancira Ministrstvo za zdravje RS in je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.

Deležniki
Zapri
IPoP © Copyright 2018. Vxe pravice pridržane Zasebnost Pravni zaznamki
Zapri